Ik ben weer online :)

jdeheijLife in New ZealandLeave a Comment

21946147593_2b5d15031c_o

Jeetje mijn laatste blog was van Tiri Tiri Matangi. Dat is zeker lang geleden want ik weet nog dat het midden winter was dat ik daar was en nu is het alweer bijna zomer. ☺
Shame on me!

Te druk met leven, te druk met werk, denk ik. Maar ik ga weer eens proberen om blogjes te schrijven. Misschien moet ik ze gewoon niet zo lang maken. Hihi.

Qua nieuws…..nog 6 weken en dan is het alweer kerst, dus dat betekent nog 7 weken en dan komt me mams en paps. Het kan het bijna niet geloven! Anyway, ze zijn hier voor 5 weken, dus ik heb 5 weken de tijd om ze te overtuigen dat ze hier maar moeten blijven. Denk je dat dat zal lukken?

Dat gaan we zien, ik ben in ieder geval nog niet van plan om terug te gaan. Ik hou van dit land en misschien kom ik volgend jaar zomer wel weer even naar Nederland maar dat zien we dan wel weer.

Ondertussen vond ik een mooi filmpje over Nieuw Zeeland waar mooi omschreven wordt hoe de kiwi cultuur in elkaar zit en waarom ik van dit mooie land hou:

En als je me ondertussen in de gaten wilt houden bekijk mijn Facebook of Instagram en voor alle foto’s bekijk mijn flickr account. De laatste foto’s zijn van de Tongariro Alpine Crossing, ook wel omschreven als een van de mooiste 1-dags wandelingen in Nieuw Zeeland.

Zie je de blog wordt weer veels te lang. Nou als je vragen hebt, hoor ik het wel. ☺

0 comments