End of the year

jdeheijLife in New ZealandLeave a Comment

Image-0

Inmiddels is het 29 December 2015. Wow wat is de tijd snel gegaan! Inmiddels zit ik al meer dan een jaar!!

Ik vertrok met de gedachte dat ik maar drie maanden zou gaan. Drie maanden de tijd om werk te zoeken en hopelijk zou er iemand “ja” zeggen tegen een baan in de marketing. Iets wat me na een jaar werk zoeken in de marketing in Nederland nog niet gelukt was. Dus waarom zou het dan hier wel lukken?

Toch moest ik het proberen. Dus terwijl ik afscheid nam van me vrienden en familie had ik in me achterhoofd: “Oh, ik zie jullie allemaal toch wel in drie maanden”. Niet dus!

Inmiddels heb ik een mooi huis gevonden aan de north shore met een mooi uitzicht over de harbour bridge. Ik woon samen met een vrouw en zoon maar daar heb ik weinig last van. De huizenmarkt in Auckland is momenteel drama. Erg hoge huizenprijzen dus veel mensen wonen samen in een groot huis. Maar dat is niet erg, ik geniet er erg van. Lekker rustig en een strand op fietsafstand 🙂

Ook heb ik ondertussen een leuke vriendengroep opgebouwd en ook kerst hebben we met z’n allen gevierd. Het was erg gezellig en het voelde echt als familie. Dit komt vooral doordat iedereen in dezelfde situatie zit; iedereen heeft familie aan de andere kant van de wereld waar ze normaal gesproken kerst mee vieren en dan worden je vrienden je familie. Een erg fijn gevoel.

Maar mijn echte familie, mijn mam en paps komt mij ook opzoeken. Na lang wachten komen ze eindelijk morgen aan. Ik ben super trots op beide. Dat ze beide mij helemaal aan de andere kant van de wereld zijn gekomen en vooral me paps natuurlijk die zijn vliegangst heeft overwonnen en ik ben blij als ik ze in mijn armen kan sluiten.

Nou ik hoop dat iedereen een mooie kerst heeft gehad en ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar en doe voorzichtig met vuurwerk 🙂

0 comments